Dünyada ilk kez firmamız tarafından birçok özellik katılarak geliştirildi. FIRINMAK olarak bu ürüne turbo özelliği, çakmaklı, emniyetli gaz sistemi ekledik.
Turbo Sistemi: Ocakbaşına monte edilen bir fan sayesinde ayarlanabilir hava basıncı alttan kömürlere etki etmektedir. Bu sayede kömürler sürekli kızgın bir durumda tutulabilir. Bu durumda ustaların ocakbaşında bekleyip herhangi karton vb. malzeme ile yellendirme yapmalarını ortadan kaldırıyor.
Konveyor Sistemi: Bu sistem sayesinde ustaların artık ocak başında sürekli beklemelerine gerek kalmıyor. İşgücü azaltan bu sistem zamandan kazandırırken etlerinde her yönüyle eşit pişmesini sağlıyor. 3,5 dakikada Adana Kebap pişirebilirsiniz. Şişler hem kendi etraflarında dönerler hemde konveyor sistemi sayesinde ilerleyerek özel şiş haznesine pişmiş olarak düşerler. Konveyor maksimum süresi 6,5 dakika olarak ayarlanabilir. Tek turda Adana kebap, Tavuk kanat, but, göğüs ve kuzu şiş pişirilebilir.
Pişirme Bölümü: Mangalın taban ve yan kısımları 5 cm kalınlığında tuğlalarla örülmüştür. Bu sayede mangal içinde ekstra ısı tutulması sağlanır.
Dış Dizayn: Müşterinin isteği doğrultusunda yapılır. Cam mozaik, fayans, granit, patlatma mermer veya krom başlıca kullanılan malzemeler..
Tekerlek: Ocağın altına döşenen döner tekerlekler sayesinde ocağın yeri rahatça değiştirilebilir.
Şişler: FIRINMAK imalatı özel paslanmaz yüksek kaliteli şişler kebap ustalarına rahat çalışma imkânı sağlar.
Ateşleme ve Gaz Sistemi: Bu sistem sayesinde ocağa monteli çakmak ile gaz sistemi ateşlenir. Gaz alevi ile kömürler yakılarak kızgınlaştırılır. Ayrıca karton vb. malzemelere gerek kalmaz.
Ocakbaşı Üst Dizaynı: Yanma haznesinin ön ve yan kenarları mermerden arka kenarları ise paslanmaz sacdan yapılmaktadır.
Kömür Hazırlama: Boydan boya uzanan gaz sistemi sayesinde 2 metre uzunluktaki alana dökülen kömürler çok kısa sürede hazır hale getirilir. uzun süre kömür ateşleme için uğraşmaya gerek kalmaz.
Lav Taşı: Ocakbaşında kömür yerine yakıt olarak gaz kullanılabilir ve brulor yerleşim sistemi ateşin ocakbaşı içinde eşit yayılmasını sağlayacak şekilde düzenlenir. Bu gaz yanma sistemi üzerine lav taşları dağıtılarak gaz alevinin lav taşlarını ısıtması ile pişirme sağlanır.
Konveyörlü ızgara zamandan tasarruf edebilmek ve etlerin her yönüyle eşit pişmesini sağlamak için tasarlanmıştır.
Konveyörlü kömürlü ızgara genellikle ocakbaşı, restoran, otel gibi işletmelerde adana kebap, tavuk kanat, but, göğüs ve kuzu şiş pişirmek için kullanılmaktadır.
Konveyörlü mangal kullanımı ile işgücünden tasarruf sağlanmaktadır.
Uzun ömürlü ve kaliteli konveyörlü gazlı ızgara imalatı yapan firmamız her zaman uygun fiyat ve yüksek kalite ile üretimini sürdürmektedir. %100 müşteri memnuniyeti misyonu ile dünya standartlarında üretim yaparak müşterilerimizin hizmetindeyiz. Konveyörlü ızgara fiyatları hakkında bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.
Ürün Kodu | İç Ölçüler cm | Dış Ölçüler cm |
OTOCAKON 100 | 40*100 | 85*135 |
OTOCAKON 120 | 40*120 | 85*155 |
OTOCAKON 150 | 40*150 | 85*185 |
OTOCAKON 200 | 40*200 | 85*235 |