Pişirme Bölümü: Mangalın taban ve yan kısımları 5 cm kalınlığında tuğlalarla örülmüştür. Bu sayede mangal içinde ekstra ısı tutulması sağlanır.
Dış Dizayn: Müşterinin isteği doğrultusunda yapılır. Cam mozaik, fayans, granit, patlatma mermer veya krom başlıca kullanılan malzemeler..
Tekerlek: Ocağın altına döşenen döner tekerlekler sayesinde ocağın yeri rahatça değiştirilebilir.
Şişler: FIRINMAK imalatı özel paslanmaz yüksek kaliteli şişler kebap ustalarına rahat çalışma imkânı sağlar.
Ocakbaşı Üst Dizaynı: Yanma haznesinin ön ve yan kenarları mermerden arka kenarları ise paslanmaz sacdan yapılmaktadır.
Izgara zamandan tasarruf edebilmek ve etlerin her yönüyle eşit pişmesini sağlamak için tasarlanmıştır.
Standart ızgara genellikle ocakbaşı, restoran, otel gibi işletmelerde adana kebap, tavuk kanat, but, göğüs ve kuzu şiş pişirmek için kullanılmaktadır.
Standart mangal kullanımı ile işgücünden tasarruf sağlanmaktadır.
Uzun ömürlü ve kaliteli ızgara imalatı yapan firmamız her zaman uygun fiyat ve yüksek kalite ile üretimini sürdürmektedir. %100 müşteri memnuniyeti misyonu ile dünya standartlarında üretim yaparak müşterilerimizin hizmetindeyiz. Mangal fiyatları hakkında bilgi almak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.
Ürün Kodu | İç Ölçüler cm | Dış Ölçüler cm |
STDOCAK 100 | 40*100 | 85*135 |
STDOCAK 120 | 40*120 | 85*155 |
STDOCAK 150 | 40*150 | 85*185 |
STDOCAK 200 | 40*200 | 85*235 |